Företagsmassage

Varför får vi besvär i nacke/axlar och hur kan massage hjälpa och förebygga detta?

Personer som arbetar på kontor sitter normalt still många timmar om dagen i en dålig hållning. En muskel som hålls spänd i samma läge alltför länge mister till slut sin förmåga att slappna av, vilket kan kännas igen när man efter en tids stress och långa arbetsdagar upplever att man har svårt att slappna av i nacke och axlar och att musklerna ”fastnat” i samma läge. Muskeln får snabbt dålig blodtillförsel, syrebrist och surt pH värde vilket leder till smärta och att muskeln inte fungerar som den ska.

Massage drar isär muskelfibrerna, får igång blod och lymfcirkulationen i musklerna och gör att muskeln kan arbeta optimalt igen. I kombination med massageterapeutiska behandlingstekniker kan man dessutom påverka nervsystemet att slappna av i den spända muskulaturen vilket hjälper kroppen att bli av med smärta och förebygga problem i framtiden.

Massage skapar en positiv stämning hos de anställda och gör ert företag till en mer attraktivt plats att arbeta på!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>